alt text
alt text
alt text
alt text

Tweedehands Cisco 3850 router

Secondhandrouters.com koopt en verkoopt tweedehands Cisco 3850 series routers. Wij leveren A-kwaliteit netwerkapparatuur voor direct operationeel gebruik, als spare op de plank of als redundant uitvoering van het netwerk. Profiteer van topkwaliteit, service en aantrekkelijke prijzen voor tweedehands Cisco 3850.

Selecteer 3 maanden of 1 jaar garantie op de tweedehands Cisco 3850 router. Alle bestellingen worden vakkundig getest en volledig uitgerust met rackmounts en stroomkabels. Profiteer van onze ruime voorraad, topkwaliteit en snelle levertijden. Onze medewerkers helpen u graag met uw technische vragen en aan een aantrekkelijke prijs. Wij kunnen door onze ruime voorraad tweedehands gebruikte Cisco 3850 routers snel distribueren.

Contacteer ons voor de inkoop of verkoop van Cisco 3850 routers. Click op inkoopprocedure voor meer informatie over mogelijkheden om uw tweedehands Cisco routers aan ons te leveren. Let er op dat wij niet alle modellen inkopen. Bel of e-mail ons voor overleg. Clean your stock en geef uw routers een kans voor een 2e leven.

Secondhandrouters.com is de online formule van een internationale distributeur van nieuwe en gebruikte netwerkapparatuur. U treft in onze voorraad veel Cisco routers, switches en servers.